szállítószalag pálya gyártás
Belt-Service
szállítószalag pálya gyártás

Szállítószalag pályák gyártása

A legkülönfélébb felhasználási területekre gyártunk komplett szalagpályákat. Az általunk gyártott szállítószalagok alkalmasak ömlesztett és darabos áruk szállítására egyaránt.

A CarrierS (Standard) típusú szállítószalag pályák általános üzemi körülmények között működtethetőek.

Extrém körülmények közötti felhasználásra alkalmasak a CarrierH (magas hőállóság), CarrierO (olaj, egyéb vegyszerálló) típusok.

A szállított anyag visszacsúszása ellen bordás szállítószalaggal is megrendelhetőek.

A Carrier szállítószalagok beállíthatóak vezérléssel ellátott rendszerbe is, vagy kézi vezérléssel üzemeltethető, egyedi kivitelben készülnek.

A tetszőleges hosszúságban és szélességben gyártott szalagpályákat a terheléstől függően különböző teljesítményű hajtóművekkel szereljük fel.

A gumiheveder megcsúszása és megfelelő futása érdekében rombuszmintás gumizással ellátott hajtódobokat alkalmazunk. A beépített gumiheveder konstrukciója a szállított anyag minőségétől függően igény szerint változtatható.

szállítószalag pálya gyártás szállítószalag pálya gyártás

ajánlatkérés

Egyedi igényekre szabott szállítószalag-gyártás

A gyártási folyamatok alapvető berendezései a szállítószalagok, amik kiveszik a részüket az anyagszállításból, mindegy, hogy milyen formában utazik rajtuk az az anyag, amiből majd a kész termék lesz.

A szállítószalagok nem egyformák, többféle alapanyagból és változatos tulajdonságokkal készülnek, hiszen a gyártási környezet sem egyforma mindenhol. Élelmiszeripar, vegyipar, mezőgazdaság; ezeken a területeken mindenhol szükség van erre a berendezésre. A modern gyártási technológiák nem nélkülözhetik az egyedi igényekre szabott szállítószalagokat.

Forduljon hozzánk bizalommal, amennyiben szállítószalag-gyártással kapcsolatban van szüksége partnerre! Cégünk elsősorban a Carrier szállítószalagokkal dolgozik, amik tökéletesen megállják a helyüket bárhol. Egyedi igényekre szabott szállítószalag-gyártást kínálunk minden ügyfelünknek, aki szeretné, hogy a munka minden szempontból ideális környezetben működjön.

A honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén szívesen tájékoztatjuk a szállítószalag-gyártás részleteiről!

Szállítószalag pálya gyártás

szállítószalag pálya gyártás
szállítószalag pálya gyártás
»Kezelési útmutató CarrierS szállítószalagokhoz (PDF)

honlapkészítés ak