Minden, ami szállítószalag… és valljuk, nekünk mindenünk a szállítószalag!
Belt-Service
bordás heveder

Szállítószalag alkatrész gyártás

Gumiheveder, bordás heveder, gumilemez, görgő, hajtódob, gumikompenzátor gyártás

A Belt-Service Kft. a szállítástechnikában alkalmazott termékek széles skáláját kínálja ügyfeleinek. Célunk, hogy minden vevői réteg igényét ki tudjuk elégíteni, kezdve a legmagasabb technikai színvonalat nyújtó termékektől a kevésbé költségigényes, de ettől függetlenül az elvárásoknak maradéktalanul eleget tévő termékekig.

Beszállítóinkkal folyamatosan egyeztetve mindent megteszünk azért, hogy ezekhez a termékekhez partnereink a lehető legjobb áron juthassanak hozzá.

  • Szállítószalag pályák »bővebben
  • Gumihevederek, bordás hevederek
  • Gumilemezek
  • Görgők, egyedi méretben is
  • Dobok, hajtódobok, egyedi méretben is
  • Gumikompenzátorok
  • Tisztítók
    gyártása és forgalmazása

Gumikompenzátor, tömlő gyártás

Széles felhasználási területüknek megfelelően, a célnak leginkább megfelelő anyagokból és méretben gyártunk tömlőket, kompenzátorokat. Ezek vulkanizált, esetleg ragasztott kivitelben is készülhetnek.

Bordás heveder gyártás

Bányákban, üzemekben a szállított anyagok minősége, vagy a szalagpálya meredeksége miatt gyakran van szükség különböző típusú bordás hevederekre. Cégünk vulkanizált és ragasztott kivitelben is gyárt bordás hevedereket.


termékek termékek gumikompenzátor

Termékeink, vulkanizálással készült benzin- és olajálló gumikompenzátor

Bordás heveder gyártás:

bordás heveder bordás heveder bordás heveder bordás heveder bordás heveder bordás heveder


ajánlatkérés


Miért fontos a minőség a szállítószalag görgőkkel kapcsolatban?

szállítószalag görgők

A szállítószalagok számos ipari területen kulcsfontosságú szerepet töltenek be a gyártás hatékonyságának és gyorsaságának szempontjából. Ahhoz, hogy a szalagok nap, mint nap képesek legyenek helytállni és hosszú éveken át zökkenőmentesen biztosítsák a gyártás megfelelő tempóját, az alkatrészeik minőségére kiemelt figyelmet kell fordítani, különösen a szállítószalag görgőkére.

A szállítószalag görgők a legfontosabb alkatrészeik a berendezéseknek, ugyanis a szállítóhevedernek a szalagpályán történő pontos vezetéséről kell folyamatosan gondoskodniuk. Az egyenletes és precíz vezetést csakis megbízható, színvonalas szállítószalag görgők tudják biztosítani. Egy silány minőségű szállítószalag görgő folyamatosan kockázati tényezőt jelent, rendkívül hamar tönkremehet, arról nem beszélve, hogy más alkatrészekben is kárt tud tenni.

Mivel tisztában vagyunk a szállítószalag görgők szerepével, kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy ügyfeleinknek csakis színvonalas, megbízható termékeket biztosítsunk, amik hosszú éveken át tudnak gondoskodni a hevederek megfelelő vezetéséről. Vásároljon cégünktől, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

honlapkészítés ak