Belt Service Kft.- A szállítószalag specialista!

A szállítószalagok fontos részei a termelésnek, a feldolgozásnak és csomagolásnak egyaránt. Ha nem megfelelő a minőségük, akkor könnyedén meghibásodnak, ami akár kellemetlenül hosszú állásidőt is eredményezhet. Az állásidő pedig anyagi veszteséggel jár, amit minden vállalkozás szeretne elkerülni.

Éppen ezért cégünk szállítószalag és annak egyéb elemeinek javításával is meglévő és leendő ügyfelei rendelkezésére áll! A szállítószalagokkal kapcsolatban jelentős tapasztalatra tettünk szert a hosszú évek alatt, így a szervizmunkálatokon felül speciális végtelenítési feladatokkal is képesek vagyunk maximálisan eleget tenni minden kérésnek. Forgalmazott termékeink palettáját folyamatosan a vevői igényeknek megfelelően bővítjük, így nálunk minden felhasználási területre megtalálja a megfelelőt!

Bátran forduljon hozzánk, ha szállítószalagokkal kapcsolatos problémája van, vagy újakat vásárolna, hogy optimalizálja vállalkozásának munkafolyamatait! Kérdéseire szakértő kollégáink szívesen válaszolnak, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!