Hevederek javítása

„Mentsük, ami menthető”, tartja a közmondás.

Nagyon igaz ez a szállítószalagok esetében is, hiszen manapság egy-egy cég költségvetésében nagyon komoly kiadást jelent egy új heveder beszerzése. Éppen ezért nem mindegy, mennyi idő elteltével kell újra lecserélni. Üzemelés során a gumihevederek gyakran sérülnek, szakadnak. Ezek időben történő szakszerű kijavításával jelentősen meghosszabbítható a szalagok élettartama.

Szállítószalag heveder javítás

Fedlapsérülés, fedlaphiány esetén, amikor a szövetbetét nem sérült, javíthatunk extrudálással. Ekkor a fedlapot pótoljuk kétkomponensű javítóanyaggal.

Beszakadás esetén erősítő szövetbetétet is beépítünk, ezt alkalmazzuk vulkanizált és ragasztott javítások esetén is.

Sérült heveder- javítás közben- javítás után.

Sérülés kiablakolva és a kész javítás vulkanizálva.

Átszakadás javítása hideg ragasztásos eljárással. Sérült szélű heveder javítása ragasztással.

 

Szállítószalag hevederek javítása gyorsan és szakszerűen

Egy cég költségvetését alaposan megbolygathatja, ha valami elromlik, tönkremegy, és pótolni kell. A szállítószalag cseréje például pontosan ilyen esemény, hiszen egy komplett szalag nem olcsó mulatság. Szerencsére bizonyos esetekben könnyen és gyorsan javítható a sérülés, ráadásul a költsége is jóval alacsonyabb, mint egy vadonatúj szállítószalag megvásárlásáé.

A szállítószalag hevederek javítása cégünk egyik tevékenysége, amelyet hosszú évek tapasztalatával, nagy gyakorlattal végzünk, a végeredmény pedig tartós és kiváló minőségű minden esetben. Sajnos gyakran előfordul a szállítószalagok kopása, illetve sérülése, de ez a használatból ered, és teljesen természetes folyamatok eredménye. Nem kell azonban komplett cserével számolni emiatt, hiszen a szállítószalag hevederek javíthatóak, méghozzá úgy, hogy a javítás után ugyanolyan erősek és strapabíróak lesznek, mintha most készültek volna el.

Felkeltette az érdeklődését a szállítószalag hevederek javításának lehetősége? Amennyiben szüksége lenne szolgáltatásunkra, vagy kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!