Szállítószalag szervíz

Cégünk elsődleges profilja a szállítószalagokkal kapcsolatos munkák végzésére irányul.

Szállítószalag hevederek pályára behúzása, végtelenítése különböző technológiákkal (hideg ragasztásos, vulkanizált, mechanikus kapcsozásos végtelenítés).karbantartás, szerelés …

Speciális végtelenítéseket is végzünk (acélkord, ujjas stb.). Szállítószalagok javítása sérülés, átszakadás esetén hideg és vulkanizált technológiával. Hajtódobok csúszásgátló gumizása. Átadási pontoksurrantók kopásvédő bélelése. Kipergésgátlók, tisztítók szerelése. Pályákkarbantartása, időszakos ellenőrzése hibakeresés és elhárítás céljából, akár szerződés keretében.

 

Szállítószalag szerviz: javítással, felújítással segítjük a költséghatékony használatot!

szállítószalag szerviz

Egy szállítószalag többféle alkatrészből is áll, amik együttesen biztosítják a munkafolyamat zavartalan működését. Amikor meghibásodás lép fel, akkor a javítás során végig kell nézni, hogy melyik alkatrész miatt alakult ki fennakadás. A heveder elszakadhat, elkophat, de emellett a szállítószalag dobok, profilok vagy a lapátok, illetve a szállítószalag tartó szerkezeti elemei is megadhatják magukat.

Szállítószalag szervizünk minden meghibásodott alkatrészt megjavít, szem előtt tartva azt a szempontot, hogy ami hibás, még nem biztos, hogy kidobásra való is. Ezzel a megbízóknak is tudunk jelentősebb összegeket spórolni, hiszen a szállítószalag szerviz szolgáltatásai nem kerülnek annyiba, mint egy vagy több, új alkatrész. A javítás mellett a felújítás is szóba jöhet, ami szintén az eredeti alkatrészek hosszabb ideig tartó használatát segíti elő.

Szállítószalag szervizünk közreműködésével egy ismét hibátlanul működő szállítószalagot indíthat el, mindezt anélkül, hogy szükségtelenül kellene hozzá új elemeket vásárolnia!

Egy megbízható szállítószalag szerviz mindig jól jön!

Ha egy szállítószalag meghibásodik az komoly időbeli és pénzbeli kiesést is jelenthet a termelés során, ezért mindig jó, ha kéznél van egy megbízható szállítószalag szerviz elérhetősége!

Nem csak a természetes elhasználódás teheti tönkre a szállítószalagjainkat, számtalan előre nem várt esemény is bekövetkezhet a hétköznapi munkavégzés során. Ezért kifejezetten fontos, hogy olyan szállítószalag szervizet találjunk, akiknek a szakműhelye nem csak az egyszerűbb javítási munkákra van tökéletesen felszerelve, de a nem mindennapi meghibásodásokat is el tudja hárítani. Ilyen lehet a beakadt, vagy átszakadt szállítószalagok javítása, vagy a tönkrement szakaszok kicserélése. Jó, ha akkor is számíthatunk rájuk, ha lapátok, profilok pótlására vagy cseréjére van szükség, és ezt a lehető legrövidebb időn belül meg tudják oldani.

Ha Ön is egy megbízható szállítószalag szervizet keres, akkor nálunk a lehető legjobb helyen jár, hiszen ez cégünk fő profilja! Kérdéseivel bátran keressen minket a honlapunkon közzétett elérhetőségeinken!