Szállítószalag szervíz

Cégünk elsődleges profilja a szállítószalagokkal kapcsolatos munkák végzésére irányul.

Szállítószalag hevederek pályára behúzása, végtelenítése különböző technológiákkal (hideg ragasztásos, vulkanizált, mechanikus kapcsozásos végtelenítés).karbantartás, szerelés …

Speciális végtelenítéseket is végzünk (acélkord, ujjas stb.). Szállítószalagok javítása sérülés, átszakadás esetén hideg és vulkanizált technológiával. Hajtódobok csúszásgátló gumizása. Átadási pontoksurrantók kopásvédő bélelése. Kipergésgátlók, tisztítók szerelése. Pályákkarbantartása, időszakos ellenőrzése hibakeresés és elhárítás céljából, akár szerződés keretében.

 

Egy megbízható szállítószalag szerviz mindig jól jön!

Ha egy szállítószalag meghibásodik az komoly időbeli és pénzbeli kiesést is jelenthet a termelés során, ezért mindig jó, ha kéznél van egy megbízható szállítószalag szerviz elérhetősége!

Nem csak a természetes elhasználódás teheti tönkre a szállítószalagjainkat, számtalan előre nem várt esemény is bekövetkezhet a hétköznapi munkavégzés során. Ezért kifejezetten fontos, hogy olyan szállítószalag szervizet találjunk, akiknek a szakműhelye nem csak az egyszerűbb javítási munkákra van tökéletesen felszerelve, de a nem mindennapi meghibásodásokat is el tudja hárítani. Ilyen lehet a beakadt, vagy átszakadt szállítószalagok javítása, vagy a tönkrement szakaszok kicserélése. Jó, ha akkor is számíthatunk rájuk, ha lapátok, profilok pótlására vagy cseréjére van szükség, és ezt a lehető legrövidebb időn belül meg tudják oldani.

Ha Ön is egy megbízható szállítószalag szervizet keres, akkor nálunk a lehető legjobb helyen jár, hiszen ez cégünk fő profilja! Kérdéseivel bátran keressen minket a honlapunkon közzétett elérhetőségeinken!