Szállítószalag alkatrész gyártás

Gumiheveder, bordás heveder, gumilemez, görgő, hajtódob, gumikompenzátor gyártás

A Belt-Service Kft. a szállítástechnikában alkalmazott termékek széles skáláját kínálja ügyfeleinek. Célunk, hogy minden vevői réteg igényét ki tudjuk elégíteni, kezdve a legmagasabb technikai színvonalat nyújtó termékektől a kevésbé költségigényes, de ettől függetlenül az elvárásoknak maradéktalanul eleget tévő termékekig.

Beszállítóinkkal folyamatosan egyeztetve mindent megteszünk azért, hogy ezekhez a termékekhez partnereink a lehető legjobb áron juthassanak hozzá.

  • Szállítószalag pályák
  • Gumihevederek, bordás hevederek
  • Gumilemezek
  • Görgők, egyedi méretben is
  • Dobok, hajtódobok, egyedi méretben is
  • Gumikompenzátorok
  • Tisztítók
    gyártása és forgalmazása

Gumikompenzátor, tömlő gyártás

Széles felhasználási területüknek megfelelően, a célnak leginkább megfelelő anyagokból és méretben gyártunk tömlőket, kompenzátorokat. Ezek vulkanizált, esetleg ragasztott kivitelben is készülhetnek.

Bordás heveder gyártás

Bányákban, üzemekben a szállított anyagok minősége, vagy a szalagpálya meredeksége miatt gyakran van szükség különböző típusú bordás hevederekre. Cégünk vulkanizált és ragasztott kivitelben isgyárt bordás hevedereket.

Termékeink, vulkanizálással készült benzin- és olajálló gumikompenzátor és bordás heveder

 

Szállítószalag alkatrész gyártás a hatékony alkatrész pótlás szolgálatában

szállítószalag alkatrész gyártásA szállítószalagok rendszeres és alapos karbantartást igényelnek, máskülönben több velük a baj, mint amennyi hasznot hoznak. Egy-egy karbantartás alkalmával ki lehet szűrni, hogy vannak-e a szerkezetben olyan alkatrészek, amik már nem felelnek meg a minőségi követelményeknek. Az állandó kopás következtében az alkatrész eldeformálódik, nem tudja úgy elvégezni a feladatát, és csak lassítja a munkafolyamatokat.

szállítószalag alkatrész gyártást azért is működtetjük, mert többek között ilyen problémák esetén is gyors alkatrész pótlást tesz lehetővé. A görgők, dobok, gumikompenzátorok, szállítószalag pályák újonnan történő pótlása a profi szállítószalag alkatrész gyártásnak köszönhetően zökkenőmentesen kivitelezhető. A pótlás lehetővé teszi, hogy ne történjen túl nagy termelés kiesés és ne álljon le a munka túl hosszú időre.

Amennyiben a szállítószalag alkatrész gyártást rövid határidővel és kimagasló színvonalon szeretné igénybe venni, keressen fel minket bizalommal! A megadott elérhetőségeink bármelyikén bővebb felvilágosítást adunk szolgáltatásainkról!

 

Miért fontos a minőség a szállítószalag görgőkkel kapcsolatban?

 

szállítószalag görgők

A szállítószalagok számos ipari területen kulcsfontosságú szerepet töltenek be a gyártás hatékonyságának és gyorsaságának szempontjából. Ahhoz, hogy a szalagok nap, mint nap képesek legyenek helytállni és hosszú éveken át zökkenőmentesen biztosítsák a gyártás megfelelő tempóját, az alkatrészeik minőségére kiemelt figyelmet kell fordítani, különösen a szállítószalag görgőkére.

szállítószalag görgők a legfontosabb alkatrészeik a berendezéseknek, ugyanis a szállítóhevedernek a szalagpályán történő pontos vezetéséről kell folyamatosan gondoskodniuk. Az egyenletes és precíz vezetést csakis megbízható, színvonalas szállítószalag görgők tudják biztosítani. Egy silány minőségű szállítószalag görgő folyamatosan kockázati tényezőt jelent, rendkívül hamar tönkremehet, arról nem beszélve, hogy más alkatrészekben is kárt tud tenni.

Mivel tisztában vagyunk a szállítószalag görgők szerepével, kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy ügyfeleinknek csakis színvonalas, megbízható termékeket biztosítsunk, amik hosszú éveken át tudnak gondoskodni a hevederek megfelelő vezetéséről. Vásároljon cégünktől, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!