Szállítószalag pályák gyártása

A legkülönfélébb felhasználási területekre gyártunk komplett szalagpályákat. Az általunk gyártott szállítószalagok alkalmasak ömlesztett és darabos áruk szállítására egyaránt.

CarrierS (Standard) típusú szállítószalag pályák általános üzemi körülmények között működtethetőek.

Extrém körülmények közötti felhasználásra alkalmasak a CarrierH (magas hőállóság), CarrierO (olaj, egyéb vegyszerálló) típusok.

A szállított anyag visszacsúszása ellen bordás szállítószalaggal is megrendelhetőek.

A Carrier szállítószalagok beállíthatóak vezérléssel ellátott rendszerbe is, vagy kézi vezérléssel üzemeltethető, egyedi kivitelben készülnek.

A tetszőleges hosszúságban és szélességben gyártott szalagpályákat a terheléstől függően különböző teljesítményű hajtóművekkel szereljük fel.

A gumiheveder megcsúszása és megfelelő futása érdekében rombuszmintás gumizással ellátott hajtódobokat alkalmazunk. A beépített gumiheveder konstrukciója a szállított anyag minőségétől függően igény szerint változtatható.

Kezelési útmutató CarrierS szállítószalagokhoz (PDF)

Egyedi igényekre szabott szállítószalag-gyártás

 

A gyártási folyamatok alapvető berendezései a szállítószalagok, amik kiveszik a részüket az anyagszállításból, mindegy, hogy milyen formában utazik rajtuk az az anyag, amiből majd a kész termék lesz.

szállítószalagok nem egyformák, többféle alapanyagból és változatos tulajdonságokkal készülnek, hiszen a gyártási környezet sem egyforma mindenhol. Élelmiszeripar, vegyipar, mezőgazdaság; ezeken a területeken mindenhol szükség van erre a berendezésre. A modern gyártási technológiák nem nélkülözhetik az egyedi igényekre szabott szállítószalagokat.

Forduljon hozzánk bizalommal, amennyiben szállítószalag-gyártással kapcsolatban van szüksége partnerre! Cégünk elsősorban a Carrier szállítószalagokkal dolgozik, amik tökéletesen megállják a helyüket bárhol. Egyedi igényekre szabott szállítószalag-gyártást kínálunk minden ügyfelünknek, aki szeretné, hogy a munka minden szempontból ideális környezetben működjön.

A honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén szívesen tájékoztatjuk a szállítószalag-gyártás részleteiről!

 

A szállítószalag pálya gyártás alapvető kérdései

szállítószalag pálya gyártás
szállítószalag pálya gyártás

A szállítószalagokat az ipar és a kereskedelem területén használják, de a reptereken is ilyen berendezésen érkeznek a csomagok, sőt, a mozgó járdákon is felbukkan a heveder. A megfelelő minőségben és egyedi tulajdonságokkal gyártott szállítószalag pálya használata jelentősen hozzájárul a termelés sikeréhez, a tervek betartásához.

szállítószalag pálya gyártás során néhány alapvető kérdésre kell választ adni ahhoz, hogy a kitűzött céloknak meg tudjon felelni a berendezés. A szállítószalag pálya gyártás legalapvetőbb szempontja a szállítószalag mérete, annak felvázolása, hogy milyen széles és milyen hosszú legyen a megrendelt heveder. Ezek után a heveder anyagát is meg kell határozni, ami lehet sima vagy bordázott, de hőálló, vegyszerálló, olajálló vagy antisztatikus is, attól függően, hogy pontosan mit fognak majd szállítani a szállítószalag pályák és milyen környezetben használják őket.

A szállítószalag pálya gyártáshoz szükség van a pályák tervezett sebességére, a vonalvezetésre, a meghajtásra, el kell dönteni, hogy legyenek-e fokozatai a sebességnek és milyen legyen a megtámasztásuk.

Kérdése van? Megtalál minket a közzétett elérhetőségeinken!

Új gyártói terület kivitelezése? Ránk számíthat a szállítószalag gyártással kapcsolatban!

Az ipar számos területén elengedhetetlenek a szállítószalagok a hatékony és gyors gyártáshoz, elég csak a mezőgazdasági vagy élelmiszeripari területekre gondolni. Éppen ezért, amikor egy új ipari létesítmény kerül kivitelezésre, gyakran van szükség szállítószalagokra is. Ha Ön megbízható cégtől szeretne szállítószalagot rendelni, forduljon hozzánk bizalommal!

A szállítószalag gyártás terén több éves tapasztalattal rendelkezünk, így ránk az új létesítmény kialakításakor is számíthat. Színvonalas, strapabíró termékeket biztosítunk ügyfeleinknek, amikkel nem lesz nehéz igazodni a kor követelményeihez. A szállítószalag gyártásban a minőség mellett a rövid határidőkhöz is igyekszünk igazodni, ennek köszönhetően velünk nem lesz nehéz tartania az előre meghatározott ütemtervet.

A szállítószalag gyártással kapcsolatban ránk hosszú távon számíthat, így, ha a cége a jövőben terjeszkedne, ebben az esetben is bátran keressen bennünket! Ha igénybe venné szolgáltatásunkat, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken!