Szállítószalag pályák gyártása

A legkülönfélébb felhasználási területekre gyártunk komplett szalagpályákat. Az általunk gyártott szállítószalagok alkalmasak ömlesztett és darabos áruk szállítására egyaránt.

CarrierS (Standard) típusú szállítószalag pályák általános üzemi körülmények között működtethetőek.

Extrém körülmények közötti felhasználásra alkalmasak a CarrierH (magas hőállóság), CarrierO (olaj, egyéb vegyszerálló) típusok.

A szállított anyag visszacsúszása ellen bordás szállítószalaggal is megrendelhetőek.

A Carrier szállítószalagok beállíthatóak vezérléssel ellátott rendszerbe is, vagy kézi vezérléssel üzemeltethető, egyedi kivitelben készülnek.

A tetszőleges hosszúságban és szélességben gyártott szalagpályákat a terheléstől függően különböző teljesítményű hajtóművekkel szereljük fel.

A gumiheveder megcsúszása és megfelelő futása érdekében rombuszmintás gumizással ellátott hajtódobokat alkalmazunk. A beépített gumiheveder konstrukciója a szállított anyag minőségétől függően igény szerint változtatható.

Kezelési útmutató CarrierS szállítószalagokhoz (PDF)

Egyedi igényekre szabott szállítószalag-gyártás

 

A gyártási folyamatok alapvető berendezései a szállítószalagok, amik kiveszik a részüket az anyagszállításból, mindegy, hogy milyen formában utazik rajtuk az az anyag, amiből majd a kész termék lesz.

szállítószalagok nem egyformák, többféle alapanyagból és változatos tulajdonságokkal készülnek, hiszen a gyártási környezet sem egyforma mindenhol. Élelmiszeripar, vegyipar, mezőgazdaság; ezeken a területeken mindenhol szükség van erre a berendezésre. A modern gyártási technológiák nem nélkülözhetik az egyedi igényekre szabott szállítószalagokat.

Forduljon hozzánk bizalommal, amennyiben szállítószalag-gyártással kapcsolatban van szüksége partnerre! Cégünk elsősorban a Carrier szállítószalagokkal dolgozik, amik tökéletesen megállják a helyüket bárhol. Egyedi igényekre szabott szállítószalag-gyártást kínálunk minden ügyfelünknek, aki szeretné, hogy a munka minden szempontból ideális környezetben működjön.

A honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén szívesen tájékoztatjuk a szállítószalag-gyártás részleteiről!

 

Új gyártói terület kivitelezése? Ránk számíthat a szállítószalag gyártással kapcsolatban!

Az ipar számos területén elengedhetetlenek a szállítószalagok a hatékony és gyors gyártáshoz, elég csak a mezőgazdasági vagy élelmiszeripari területekre gondolni. Éppen ezért, amikor egy új ipari létesítmény kerül kivitelezésre, gyakran van szükség szállítószalagokra is. Ha Ön megbízható cégtől szeretne szállítószalagot rendelni, forduljon hozzánk bizalommal!

A szállítószalag gyártás terén több éves tapasztalattal rendelkezünk, így ránk az új létesítmény kialakításakor is számíthat. Színvonalas, strapabíró termékeket biztosítunk ügyfeleinknek, amikkel nem lesz nehéz igazodni a kor követelményeihez. A szállítószalag gyártásban a minőség mellett a rövid határidőkhöz is igyekszünk igazodni, ennek köszönhetően velünk nem lesz nehéz tartania az előre meghatározott ütemtervet.

A szállítószalag gyártással kapcsolatban ránk hosszú távon számíthat, így, ha a cége a jövőben terjeszkedne, ebben az esetben is bátran keressen bennünket! Ha igénybe venné szolgáltatásunkat, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken!