Szállítószalag végtelenítés

Szállítószalag végtelenítés

Szállítószalag heveder végtelenítés cégünk egyik legfontosabb tevékenysége. Ez a szakterület nagy odafigyelést és gondos, precíz munkát igényel. Éppen ezért komoly gondot fordítunk rá, hogy megfelelő minőségben tudjuk elvégezni még nehéz körülmények között is.

Tapasztalataink alapján mondhatjuk, hogy sok esetben a nem szakszerűen elvégzett végtelenítések okozzák a legtöbb gondot és ezáltal állásidőt a különböző termelő üzemeknél. Cégünk a legmagasabb igényeket is ki tudja elégíteni ezen a területen.

Foglalkozunk vulkanizált technológiájú, hideg ragasztásos és mechanikus kapcsozásos végtelenítésekkel is. Az alkalmazott technológiát elsősorban a vevői igények és a helyi körülmények határozzák meg.

Vulkanizált technológiás szállítószalag végtelenítés

Elsődlegesen szorgalmazzuk a vulkanizált technológiás végtelenítést, mivel ez nyújtja a legnagyobb fokú megbízhatóságot, terhelhetőséget és élettartamot. Ezt különböző méretű és kivitelű vulkanizáló préseinkkel szinte minden esetben meg is tudjuk valósítani.

Hideg ragasztásos szállítószalag végtelenítés

Speciális esetekben (pl. nincs hely vulkanizáló prés elhelyezésére) alkalmazzuk a hideg ragasztásos végtelenítést. Ez megfelelően kivitelezve megközelíti a vulkanizált végtelenítés minőségét is.

Kapcsozással történő végtelenítés

Esetenként szükség van mechanikus kapcsozással történő végtelenítésre. Ez hirtelen üzemzavar esetén gyors megoldást nyújt, amit a későbbiekben esetleges leállás alkalmával ki lehet váltani vulkanizáltra.

Szükség lehet kapcsozott végtelenítésre akkor is, ha a partner pl. tartaléknak rendeli meg a hevedert és azt később saját maga szereli fel a pályára.

 

Szállítószalag hevederek végtelenítése akár helyszínen is!

A szállítószalagokkal kapcsolatos munkáknak az egyik gyakran megrendelt változata a szállítószalag hevederek végtelenítése. A végtelenítés elvégzésére azért van szükség, mert a szállítószalag szakadást, sérülést követően nem tud biztonságosan működni. Különféle módozatok vannak a szállítószalag hevederek végtelenítésére, el lehet végezni kapcsozással, vulkanizálással vagy hideg ragasztással is.

Az alkalmazott technológiák lehetővé teszik, hogy magát a végtelenítést bizonyos esetekben a helyszínen is el lehessen végezni. Ez azért előnyös, mert a javítási munkálatokkal hamarabb lehet végezni, nem kell arra várni, hogy a szállítószalagot elszállítsák, kijavítsák, visszavigyék és felszereljék az eredeti helyére.

Keressen fel minket bizalommal, ha megbízható, rugalmas szállítószalag heveder végtelenítésre van szüksége! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a munkálatokat akár a helyszínen is elvégezzük, és lerövidítsük a kieső időt, amit a sérült szalag helyreállítása követel meg. Feltüntetett elérhetőségeinken meg tudja rendelni szolgáltatásainkat, keressen minket bátran!