Szállítószalag-végtelenítés az Ön igényei szerint!

szállítószalag végtelenítés

Egy szállítószalag végtelenítése többféleképp lehetséges a szalag típusa, a berendezés, illetve a megrendelő igényei alapján; cégünk mindegyiket vállalja!

szállítószalag végtelenítése kritikus pont egy szállítószalag kivitelezése során, hiszen a legtöbb leállás épp a szalag miatt következik be, ráadásul a szakadás akár a berendezés többi részegységét is károsíthatja. A szállítószalag végtelenítésének precíz kivitelezése tehát kiemelten fontos, mivel a leállás üzleti és anyagi kárt is okoz, nem beszélve a berendezés javításának költségeiről.

szállítószalagok végtelenítése többféleképpen is elvégezhető, a kiválasztott módszer pedig főként a szalag és a berendezés típusától függ, de természetesen a megrendelőnek is van beleszólása abba, hogy végül milyen módon végtelenítjük a szállítószalagot. A leggyakrabban használt technika a fém kapcsokkal történő rögzítés, de a ragasztás és a vulkanizálás, valamint ezek kombinációja is lehetséges. A fém kapcsokkal történő szállítószalag-végtelenítés gyorsan elvégezhető, viszont sérülékenyebb és rövidebb élettartamú, mint a másik két módszer, ezzel szemben a ragasztás hosszadalmas, mivel mindenképp ki kell várni a ragasztó teljes száradási idejét, azonban sokkal tartósabb. A leginkább hatékony megoldást a vulkanizálás nyújtja, mivel ez tulajdonképpen két kvázi összeolvasztása melegítéses préseléssel, azaz a szállítószalag két vége gyakorlatilag eggyé válik, így pedig nem csak tartós, de viszonylag gyors is. A vulkanizálásos szállítószalag-végtelenítés a szalag maximális terhelhetőségéhez és a leghosszabb élettartamhoz vezet, ráadásul akár a helyszínen is elvégezhető, tehát – amennyiben van rá lehetőség – érdemes ezt választani a másik kettő helyett.

Amennyiben szállítószalag-végtelenítésre lenne  szüksége, válasszon bennünket, és garantáljuk, hogy nem fogja megbánni a döntését! Ha felkeltettük az érdeklődését, és kérdése lenne tevékenységünkkel, illetve árainkkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!